Mehmet Subaşı İlkokulu
YENİ MAH. 9030 SK. MEHMET SUBAŞI ILKÖĞRETIM OKULU SİTESİ MEHMET SUBAŞI ILKÖĞRETIM OKULU SITE VEYA KOOP. ADI BLOK NO: 14 ELMALI / ANTALYA

VİZYON

Çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakları eğitim-öğretimde kullanarak kendine güvenen,ideallerini gerçekleştirmeye istekli, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, aktif, üretken, sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, hayata hazır bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının, güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız bir okul olmaktır.

Servis Bilgisi

2 adet Gökpınar Mahallesi Servisi bir tane Pirhasanlar Mahallesi Servisi vardır.

Antalya il merkezine 115 km uzakta. Elmalı ilçe merkezinde.

İlçe

Satranç ve zeka oyunları